martes, 20 de marzo de 2018

setmana fallera




La setmana fallera a la nostra escola es realitzen moltíssimes activitats que finalitzen amb la xocolatà per a tots els xiquets i la globotà dels alumnes de sisé curs.

Fem manualitats, decorem el col·legi, escoltem música fallera, portem el brusó i escoltem històries de les falles antigues, fem dibuixos... és molt emocionant!!!

La pena és que no ens deixen tirar masclets dins del cole...

Tots esperem el dia de la xocolatà perque som a muntó de goluts!!!! En les aules es para taula i tots gaudim d'una estona d'amistat i companyerisme. Alguns que no poden menjar més xocolate s'el passen a l'amic que encara té gana...

També va vindre la mascota Foody i els més menuts li agafen de les cames i volen emportar-se-lo a casa per a sempre...

Al nostre cuiner, Luis, li encanta fer la xocolatà i matineja molt per a que a l'hora d'esmorzar tot estiga preparat. Els pares reparteixen i ajuden en tot amb l'AMPA que ens patrocina aquest luxe tant dolç. Que no en totes les escoles fan xocolatà, eh????

I els xics i xiques de sisé porten anys esperant la seua globotà que fa 15 anys que es fa a la nostra escola. Esperem que us agraden totes les coses que fem al cole perquè els alumnes i els professors estem encantats de les festes tan boniques que fem. Fins els mestres es ficaren el brusó i estan d'allò més guapets de fallers!!!!